Warning: Creating default object from empty value in /var/www/borderbreakers.dk/public_html/wp-content/themes/Sento_Pro/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Credits – Border Breakers
antibiotics for sale antibioticsonlinerx

Gennem tiden har jeg været så priviligeret at arbejde med nogle af de skønneste artister i landet.

Her på siden har jeg listet lidt af de udgivelser og artister  jeg har haft mere eller mindre med at gøre.

Når du præsenteres for to klassiske musikere som A&R er det sjældent du aner dine levende råd. Men Morten Friis og Uffe Savery var klare i spyttet. De ville erobre den Europæiske pop scene og det eventyr startede vi op sammen omkring nummeret Played-A-Live.

Lina Rafn og Paw Lagermann mødte jeg i 2004 efter jeg ikke længere var tilknyttet Universal. Sammen startede vi op omkring From Paris to Berlin og vi arbejder sammen den dag i dag. Efter utallige hits og en karriere startet op i 1997 er engagement og ambition stadigt ligeså højt i Infernal.

Hampenberg signede jeg under min tid på Universal Music Denmark. Det blev til flere singler og albums sammen. Her Duck Toy fra albummet Duck Off.

Maria Montell’s nummer Bang Bang Boogie har en af de sjoveste musikvideoer længe set. Nikolaj Lie Kaas og Maria Montell i fantastisk James Bond stil, næsten. Tomas Villum Jensen har instrueret på bedste vis.

I 1997 startede jeg på Universal bedst som Danmarks største musik succes nogensinde skulle lige til at tage fart. En fantastisk rejse jeg blev inviteret med på hvor jeg lærte ekstremt meget om internationalt pladeselskabsarbejde og ikke mindst at se med egne øjne det er muligt at sigte sky-high.

Pernille Rosendahl og Johan Wohlerts skønne samarbejde omkring The Storm er desværre endt, men de nåede at berige os med flere store hits. Et af de største numre på radio blev Lost in the Fire.

Et kort samarbejde med Electric Lady Lab dels omkring singlen Taking Off, men også det her nummer der originalt er et Moám nummer, Last Night in Paris. Temaet er fra Miami Vice og fra legendariske Jan Hammer. Her Electric Lady Lab’s version af det hele, Open Doors.

Nabiha er en af de bedste sangerinder vi har set i Danmark. Den gennemførte pop-debut Cracks var en fornøjelse at medvirke til så dagens lys. Første single Deep Sleep blev et hysterisk stort radiohit.

Paw&Lina singlen Stolt af Mig Selv! En fantastisk video fra deres dansksprogede projekt der tager dig med på en tur tilbage til 1993 (inden Infernal er skabt).

Hush er en af de artister jeg er mest beæret over at ha’ mødt. Dorthe & Michael har så afsindigt meget musik indeni og de tør begge at gøre det simpelt og sårbart. En helt unik vokal der ikke findes magen, måske lige med undtagelse af et sted i USA.

Garant for fest og i fordomstider helt urørlige på de danske radiolister – Zididada har leveret det ene hit efter det andet. Walking on Water gik også nummer 1 på Airplay.